ΚΡΙΤΙΚΕΣ

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!

Εγώ και η μαμά μου και ένας συνάδελφος μείναμε στο Stefan Village για δύο εβδομάδες. Πολύ καλή εξυπηρέτηση και πολύ χαμογελαστό προσωπικό παντού. Το φαγητό ήταν εξαιρετικό και τρώγαμε εκεί συχνά . : )
Διαβάστε περισσότερα...

ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Περάσαμε δύο τέλειες εβδομάδες εδώ με τον δύο χρονών γιο μας. Μείναμε σε ένα ισόγειο διαμέρισμα μόλις 50 μέτρα από το εστιατόριο, το μίνι μάρκετ, τις πισίνες και την παιδική χαρά . Η τοποθεσία του διαμερίσματος έκανε τα πάντα πολύ άνετα και εύκολα . Το θέρετρο πρέπει να έχει κατασκευαστεί από κάποιον πολύ έξυπνο άνθρωπο αφού διαθέτει μια παραδοσιακή κατασκευή , με διαφορετική αρχιτεκτονική στα κτίρια, μπαλκόνια και βεράντες σε διαφορετικά επίπεδα καθώς και ελικοειδή μονοπάτια έτσι ώστε να το κάνουν να μοιάζει με λαβύρινθο…
Διαβάστε περισσότερα...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Αυτό το ταξίδι ήταν το δεύτερο μας στο Stefan Village. Μείναμε εκεί για δύο εβδομάδες τον Ιούλιο του 2012. Έχουμε μείνει σε πολλά άλλα ξενοδοχεία, αλλά αυτό είναι το καλύτερο. Το προσωπικό είναι πολύ φιλικό και εξυπηρετικό, σχεδόν αισθανθήκαμε ότι έγιναν φίλοι μας. Τα δωμάτια ήταν καλά και καθαρά. Και το φαγητό στο εστιατόριο ήταν πολύ καλό.
Διαβάστε περισσότερα...

ΥΠΕΡΟΧΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Η οικογένειά μου και εγώ ήμασταν στο ξενοδοχείο Stefan Village 1-8 Σεπτεμβρίου, και περάσαμε υπέροχα. Τα παιδιά μου είναι 3 και 5 ετών και αυτό ήταν ένα τέλειο ξενοδοχείο για εμάς. Η εξυπηρέτηση, το φαγητό, το προσωπικό, οι πισίνες, η παιδική χαρά, το μίνι μάρκετ, όλα ήταν τέλεια !!! Το προτείνουμε μέσα από την καρδιά μας και σε άλλες οικογένειες!
Διαβάστε περισσότερα...